Sosyal Medya

Genel

Yeni Dünya Anadolu’dan Geçer!

'Ateşle oynamak asıl işidir şeytan ve çetelerinin! Öyle de yapıyorlar. Yeryüzün bir çok bölgesinde bir çok katliama imza atan merkezler, mazlum halklara ses ve de nefes olan Anadolu’ya son darbeyi indirmek üzere ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.'



Mustafa Öner

Bu durum, bu gayretler dünyayı ateÅŸe vermekle eÅŸ anlamlı ve ihanettir insanlığa, aynı zamanda savaÅŸ açmaktır yerin ve göğün sahibine! Kolektif olarak bir araya gelen Nemrutlarca Ä°brahim ateÅŸe atılmaktadır bugün, dün olduÄŸu gibi! Musa’nın ilahına teslim olanlar tehdit edilmektedir Firavunlarca, yok edilmek için Musa ve ona uyanlar takip edilmektedir Kızıl Deniz’de! Kız çocuklarımız bir bir öldürülmekte para babalarının kucaklarında, erkeklerimiz ise pramitleri yükseltsinler diye köleleÅŸtirilmekte!

DiÄŸer tarafta ÅŸehirler yakılıp, yıkılmakta, insanlık yaÄŸmalanmaktadır. Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da, DoÄŸu Türkistan’da, Libya’da, KeÅŸmir’de ve sıradakiler! Kavga büyük ve daha da büyüyecek günler uzak deÄŸil, belki de kapımızda! Müslüman ve mazlum halkların ülkelerinde yerli iÅŸbirlikçiler dilleriyle kusarlarken zehirlerini yok yerle bir olup gideceklerinden habersiz büyük ÅŸeytanın ardında kuyruk olmakta ısrar etmekteler!

Ve ey büyük şeytan (ABD) ve avaneleri, (BM)

Ve ey kanla beslenen sahtekar dünya, (AB)

Ve ey memlekete uzak yakın müfsidler, gücünüz neye yetiyorsa ellerinizden geleni ardınıza koymayın; “De ki: "Ey kavmim! Gücünüz yettiÄŸince yapacağınızı yapın, ben de yapıyorum. Yakında (dünya) yurdunun sonunun kimin olduÄŸunu bileceksiniz. Muhakkak zalimler kurtuluÅŸa eremezler." Dedi Rahman, var mı ötesi!

Belli ki daha çok kan akıtmaya ahdettiniz yeryüzünde, kahrolası atalarınız gibi! Evet, ellerinizden geleni ardınıza koymayın, az bir tadımlık dünyaya tamah etmeyenler karşısında saraylarınızın, parlamentolarınızın, pentagonlarınızın, krallıklarınızın, arkasında şımardığınız güçlerin nasıl yerle bir olduğuna şahit olacaksınız!

MAKALENİN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.